fredag 30. september 2011

Spillborrometer: SeptemberHva har Spillborring spilt den siste måneden? Forhåpentligvis er det et spørsmål leserne våre er interessert i å få svar på. Vi skriver kanskje ikke om alle spillene vi liker, men vi forsøker å spille flest mulig av månedens stortitler slik at vi kan trekke sammenligninger og konklusjoner i analysene våre. Denne måneden har Tonny Albrigtsen, Tom-Sondre Albrigtsen, Helge M. Albrigtsen, Kristoffer Amundsen og Kent William Innholt levert liste, og resultatet har blitt variert med mye nytt og litt gammelt.

Spillborrometer:

Bionic Commando Rearmed (X360, PS3, PC – Tom-Sondre Albrigtsen)

Cut the Rope Experiments (iOS – Helge M. Albrigtsen)

Deus Ex: Human Revolution (X360, PS3, PC – Tonny Albrigtsen, Kristoffer Amundsen)

Drop7 (iOS – Kent William Innholt)

El Shaddai: Ascension of the Metatron (X360, PS3 – Kristoffer Amundsen)

iBlast Moki 2 (iOS – Helge M. Albrigtsen)

Mega Mall Story (iOS – Helge M. Albrigtsen)

Pilotwings Resort (3DS – Kent William Innholt)

Resident Evil 4 HD (X360, PS3 – Kristoffer Amundsen)

Street Fighter 3: Third Strike OE (X360, PS3 – Tonny Albrigtsen)

Super Mario Bros. (NES m.fl. – Kent William Innholt)

Radiant Silvergun (Saturn, X360 – Tonny Albrigtsen, Tom-Sondre Albrigtsen, Kristoffer Amundsen)

Treasures nyutgivelse av klassikeren Radiant Silvergun er månedens spill for Spillborring-gjengen. Denne klassiske skyteren ble opprinnelig utgitt i 1998, og har siden den gang sikret seg en kultskare av tilhengere som har vært villig til å betale noen tusenlapper for å sikre seg originalkassetten. Grunnen til det er ganske enkel: Radiant Silvergun er en sjangerutfordrende skyter som baserer seg på avanserte strategier over reflekser. Og med et våpenarsenal som gjør eksperimentering til en nødvendighet og mestring en saga blott, føles spillet like friskt i dag som det gjorde for tretten år siden.

Treasure har foretatt en smakfull oppdatering uten noe kluss med det opprinnelige innholdet, noe som ikke bare gir nye spillere muligheten til å oppleve mesterverket, men også sikrer Silverguns posisjon som en av de beste skyterne som har blitt laget. Prisreduksjonen er selvsagt velkommen, for nå har du ingen unnskyldninger til ikke å oppleve et stykke spillhistorie som fortsatt ikke har blitt overgått.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar