tirsdag 13. september 2011

Heavy shit

"Bank spilleren" skaper rødhet og hevelse på enhver spillers samvittighet, som i sitt lite produktive giftemål med uviktige mellomledd har sviktet Heavy Rain-skaper Quantic Dreams.


Guillaume de Fondaumiere forklarer hvorfor bruktsalg suger tom pungen hans.

”Det betyr at en million spillere spiller spillet mitt uten å gi meg et øre. Etter mine beregninger har Quantic Dreams tapt mellom 5 og 10 millioner euro i royalties på grunn av bruktsalg” heter det fra spill.no, som siterer Fondaumiere i jakten på utakknemlige syndebukker.

Dette er selvfølgelig bare toppen av problemhaugen som har bygget på seg over lang tid.


”Det første, og kanskje største problemet har fulgt spillet fra vuggetiden, hvor folk som ikke hadde spill eller spillmaskiner gikk på besøk til vennene sine for å spille. Jeg har ikke tallene, men det er snakk om millioner av euro”


Og det stopper ikke der.


”Etter hvert som spilleren oppdaget at skjermen kunne deles i fire ruter tok det helt av. Skaperen går ofte glipp av 3/4 millioner euro fordi opptil 3 spillere snylter på den ærlige kjøperen. Dette er ikke bare et irritasjonsmoment for oss, men også for han ene som sitter igjen med regninga.”


Quantic Dreams jobber med å finne løsninger på problemene.


”Løsningen kan være at de som deler skjerm med spilleieren ikke har like gode våpen eller like bra utstyr som han. Hvis de vil dele hans opplevelse må de overføre penger til vår utviklerkonto. Alternativet er så klart å utvikle forkrøplede enspilleropplevelser for å straffe spilleren.”

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar