mandag 31. oktober 2011

Spillborrometer: Oktober


Hva har Spillborring spilt den siste måneden? Forhåpentligvis er det et spørsmål leserne våre er interessert i å få svar på. Vi skriver kanskje ikke om alle spillene vi liker, men vi forsøker å spille flest mulig av månedens stortitler slik at vi kan trekke sammenligninger og konklusjoner i analysene våre. Denne måneden har Tonny Albrigtsen, Tom-Sondre Albrigtsen, Helge M. Albrigtsen, Jørn Kløvfjell Mjelva og Kristoffer Amundsen levert liste.

Spillborrometer:

Batman: Arkham City (PS3, X360 – Kristoffer Amundsen)

Daytona USA (X360 – Tonny Albrigtsen)

Dead or Alive: Dimensions (3DS – Kristoffer Amundsen)

Dead Rising 2: Off the Record (PS3, X360 – Kristoffer Amundsen)

Demon's Souls (PS3 – Tonny Albrigtsen)

Football Manager 2012 (PC – Helge Albrigtsen)

ICO HD (PS3 – Jørn Kløvfjell Mjelva)

Ocarina of Time 3D (3DS – Kristoffer Amundsen)

Shadow of the Colossus HD (PS3 – Jørn Kløvfjell Mjelva)

Star Fox 64 3D (3DS – Kristoffer Amundsen)

Street fighter 4 3D (3DS – Kristoffer Amundsen)

Super Crossfire (iOS – Tonny Albrigtsen, Helge Albrigtsen)


Dark Souls (PS3, X360 – Tonny Albrigtsen, Tom-Sondre Albrigtsen, Kristoffer Amundsen)

At From Softwares Dark Souls skåret høyest på månedens Spillborrometer burde ikke komme som noen overraskelse for de som har latt seg sluke av den mørke fantasiverdenen som ikke har noe imot å sette deg på plass. Jeg har skrevet at Dark Souls er en videreføring av estetikken i Demon's Souls, en vanskelighetsgrad som ikke lar seg sette i bås blandet med en stramt konstruert verden der alt ser ut til å henge sammen.

Dark Souls er ulikt alt annet på markedet, inkludert sin egen forgjenger, og setter uutslettelige spor i de som er villig til å følge sin utvalgte helts reise til siste slutt. Det er ikke månedens peneste spill, men det er det spillet som setter dypest spor i den delen av deg som beundrer spillmediet for hva det har oppnådd, og hva det kan komme til å oppnå framover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar