mandag 3. oktober 2011

TETRIS BATTLE
TETRIS BATTLE er Tetris-spillet som har alt. Du spiller Tetris online med spillere du aldri har hørt om eller du kan spille med dine egne facebook-venner. Spillet gir deg også etterhvert mulighet til å spille vanlig originalt Tetris. Altså ingen motstandere og økende vanskelighetsgrad etterhvert i spillet. Spillet krever at du har Facebook fordi det ligger på akkurat Facebook. Det er i dag over fem millioner som har prøvd Tetris Battle på facebook. Mens du spiller samler du opp TETRIS Coins og TETRIS Cash som du kan bruke i TETRIS Shop. Det er også slik at du bruker energi mens du spiller som du enten kan bruke cash-ene dine til å fylle opp når du er fri eller vente en god stund.

Tetris Battle har mange forskjellige moduser, og etter hvert som du spiller kan du låse opp nye.

BATTLE 2P: Du spiller mot en eller annen person i hele verden som er i samme rank som deg. Din jobb er å opprette komboer slik at du skyver motstanderens brikker opp i brettet. Hvis en av brikkene til motstanderen går utenfor brettet får du en KO. For å få komboer må du planlegge slik at du tar en eller flere linjer på flere brikker (for eksempel: 1+1+1+1 blir 1+2+3+4) Du kan også bruke linjene motstanderen har sendt deg til å holde opp komboen din fordi linjene alle har et svakt punkt markert som en slags bombe. Setter du en tetromino på en bombe forsvinner linjen du satt tetrominoen på, hvis det er flere linjer på rad hvor bomben er på samme plass forsvinner alle linjene som er på samme plass som du satt tetrominoen på. For å vinne må du Ha flest KO. Hvis begge har like mange KO, er det Lines som teller. Altså hvor mange linjer du har sendt til motstanderen og motsatt. Får å gå opp i rank må du skaffe deg fem stjerner. Vinner du får du én stjerne, Taper du mister du én stjerne og hvis du vinner med mye (overpowered). Får du to stjerner.

BATTLE 6P:
Du spiller mot fem andre personer som er i samme rank som deg. Modusen er lik BATTLE 2P og går ut på de samme prinsippene, men kan bli litt mer krevende siden det er seks mot seks, ikke én mot én. Stjernene er mer kompliserte, men du må fortsatt ha fem stjerner for å gå opp i rank.

SPRINT 4P:
Du spiller mot tre andre personer som er i samme rank som deg. I denne modusen er det første mann til å klare 40 linjer. Du kan ikke ødelegge for motstanderne på andre måter en å få 40 linjer før de har det. Modusen er satt opp som et kappløp hvor du hele tiden kan se hvem som er kommet hvor langt.

MARATHON BETA: Du spiller vanlig Tetris alene og prøver å få best mulig poengsum Du kan sammenligne rekorden din med dine venners rekorder.

SPRINT BETA: Du spiller til 40 linjer alene og prøver å gjøre det så fort som mulig. Du kan sammenligne rekorden din med dine venners rekorder.

ARENA BETA: Besøk og lik oss på Twitter, så får du en kode som du må ha for å lukke opp denne modusen. -.-

Tetris Battle er et veldig bra Tetris-spill jeg liker veldig godt. Det har alt og jeg kan ikke si jeg savner noe. Spillet har til og med en butikk hvor du kan bruke opptjente penger til å kjøpe energi og nytt design på brikkene. Personlig synes jeg TETRIS BATTLE er et veldig kult og bra spill.

TETRIS BATTLE finner du på Facebook og det er gratis å spille.


8/10

Helge M. Albrigtsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar