søndag 25. september 2011

Er det dette som er å fiske?

Ninja Fishing
er et todelt spill. I den ene delen skal du fiske med en krok mens kroken går lenger og lenger ned i vannet. Før du begynner å fiske sitter en feit ninja i en båt og kommer med festlige kommentarer. Når du fisker er det om å ikke treffe kjeften til fiskene. Gjør du det begynner kroken å gå oppover å du skal da prøve å samle flest mulig fisker før snøret er trukket inn. Du kan også komme deg til bunnen av havet. Der finner du en kiste. Etter hvert som du tjener penger kan du utvide bunnen av havet og du kan også kjøpe autodrill som gjør at du starter lenger ned i havet. Du kan også oppgradere den manuelle drillen som du bruker ved å trykke på skjermen. Når du gjør dette får du nye fisker etter hvert som du kommer deg dypere og dypere i havet. Hvis kroken blir full går snøret automatisk helt opp til du er på overflaten av vannet.

Den andre delen er en åpenbar etterligning av det heller ikke spesielt bra spillet Fruit Ninja, men her kutter du fisker istede for frukter og bombene er byttet ut med fiskelignenede dynamitter ingen vet hvor kommer fra. Treffer du en av disse stopper spillet og du får antall penger du hadde før du tok dynamitten. I Ninja Fishing kan du ikke opprette comboer og du mister ikke liv hvis du ikke tar alle fiskene. Istede for du penger for fiskene du kutter i to etter at du har fisket de opp. Antall penger avhenger av hva fisken er verdt. Enkelte fisker må du bruke flere slag på, men da kan du kjøpe oppgraderinger på ninja-sverdet ditt. De mest verdifulle fiskene vil bestandig tåle flere en et slag.

Konklusjonen
er at Ninja Fishing er et helt ok spill. Det blir etterhvert veldig kjedelig fordi det er ensidig. Man tenker kanskje "spillet har 2 deler, det er ikke ensidig", men begge delene er helt like. Det eneste som endres er fiskenes verdi, design og navn etter hvert som du kommer lenger ned i dypet. Spillet er lite (24,5 mb) og du vil ikke føle deg lurt hvis du betaler 7 kroner for det. Så dårlig er det ikke.

Ninja Fishing koster 7 norske kroner på iTunes app store.


5/10

Helge M. Albrigtsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar