tirsdag 17. mai 2011

Spill til film-uke.


Denne uken skal Spillborring se på noen av hjørnesteinene i spill til film-bevegelsen. Regissører som Zack Snyder, Paul W.S Anderson, Neveldine/Taylor og Edgar Wright har alle gjort sitt til at relevante deler av spillkultur har gjort sitt inntog i Hollywood, og det i langt større grad enn påvirkningen blockbusterfilmen har hatt på spillmediet har båret frukter. Filmer som skal under lupen er Zack Snyders Sucker Punch, Paul W.S. Andersons Resident Evil: Afterlife, Neveldine/Taylors Gamer, John Moores Max Payne samt Duncan Jones' Source Code.

I forbindelse med dette vil Tom-Sondre Albrigtsen debutere som skribent for Spillborring. Tom-Sondre er kunststudent og selvstendig animatør, og vil fungere som designansvarlig for siden, men han vil også bidra med saker fra tid til annen. Han skal selvfølgelig få muligheten til å presentere seg selv.

Jeg kan også med glede melde at Jørn Kløvfjell Mjelva er klar for Spillborring. Han kommer til å bidra med månedlige saker om spill og kultur. Hvis du vil vite mer om Jørn er det bare å følge med på siden, for det er liten tvil om at Jørn vil bli et interessant tilskudd for oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar