søndag 27. november 2011Her i spillborring har vi en god stund rotet med å dekonstruere spillmediet gjennom tekstens kunst. Lange kvelder og litervis med kaffe brukes i prosessen av å sette blekk mot papir, eller i alle fall svarte piksler mot hvite bakgrunner. Meninger blir ytret. En gang i blant får vi en reaksjon eller to. Verden går videre. Vi koser oss.

Likevel er det kanskje ikke alle her som er like komfortable med skriftkunsten. Noen av oss er drevne skribenter med diverse bokprosjekter, mens andre er estetikere som sliter med tanken av å forenkle bilder til ord. Skrift er ikke min greie. Det finnes så mange bedre måter å utrykke seg på. Jeg vil ha et nytt medium å sette tennene i. En ny horisont å stirre drømmende mot i de stille stunder mellom traumeskrikene fra den vestlige sivilisasjon; nemlig video!

Rytmisk, dybdeløst og som oftest intetsigende. En forestilling fremfor en fremstilning. Reproduksjon fremfor for produksjon. Video er det høyeste av alle søppelmedier og vi her i Spillborring elsker å rulle oss i søppel, så lenge lukten er innbydende nok.

Det er meg en store ære å få lansere vår nye YouTube kanal og video prosjekt, Videoborr: Et magisk sted der informasjonen blir sprutet inn i kjeften din som sæden fra en ung, ivrig og kåt okse uten at du trenger å løfte så mye som en finger. Vi vet alle hvor vanskelig det kan være å lese, tenke, visualisere; så la oss gjøre det for dere!

Opium til folket!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar