fredag 5. august 2011

Fart i feil perspektiv


Bildet er laget av: Tom-Sondre Albrigtsen

MotoTrialz
er et 2D motorsykkelspill hvor du gasser, rygger/bremser og lener deg frem eller bak. Du skal kjøre motorsykkelen din gjennom løyper mens du prøver så godt du kan å ikke lande opp ned eller treffe vegger, tak og andre hinder med hodet. Gjør du det vil rytteren din dø og du må starte ved det siste waypoint-et du paserte, og mister dermed tid. Du kan konkurere på tidene online eller offline.

MotoTrialz er et forsøk på å kopiere pc-spillet Redlynx Trials 2 Second Edition, men det har også sine egne ting å by på. Her er noen: 3D stokker, egne parti hvor du bare skal kjøre sakte og parti hvor du ikke kan hoppe høyt. Disse tingene er latterlig dårlig egnet for et spill du skal kjøre så fort det over hodet er mulig i.

Konklusjonen er at hvis MotoTrialz er et forsøk på å kopiere Trials 2 Second Edition er det et elendig forsøk. Spillet er dårlig egnet til det det skal være og er alt for enkelt. Derfor må du selv finne på spesielle ting å gjøre i lufta for å komme deg lenger og spare tid. For eksempel bevege deg fram og tilbake eller legge inn saltoer i hoppene. MotoTrialz er et elendig spill og er ikke verdt det det koster.

MotoTrialz koster 7 norske kroner på iTunes App Store.

2/10

Helge M. Albrigtsen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar