søndag 28. august 2011

Får du det vanskeligere?
PicoPicoFighters
er nok den skyteren som gir deg mest i forhold til prisen. Når spillet er gratis har du kansje ikke så mye å forvente av det, men dette spillet er et av de få som koster mindre enn det burde ha gjort hvis du sammenligner det med andre spill som er mye dyrere, men også mye dårligere.

Det går som alle andre skytere ut på å flytte deg rundt på skjermen mens du skyter på fiender som skyter tilbake. Problemet ditt i PicoPicoFighters er at noen av disse fiendene skyter minst like bra som deg hvis du ikke har oppgradert skytingen din noen hakk. Skjermen er konstant full av fiender og kuler og hver bevegelse du gjør kan sende deg rett i døden. Mens du prøver å beskytte deg fra et kuleregn som ikke burde vært lov, skal du forsøke å samle oppgraderinger som svever millimeter unna kulene som ikke sier "nei takk" til å drepe deg.

Dør du, har du få sekunder med skjold før du er på plass ute i kampsonen igjen, men nå med dårligere skyting enn du hadde før du døde. Hver gang du dør mister du en oppgradering av skytingen din. Når du har skutt ned alle småfiendene venter bossen på slutten av brettet. Klarer du bossen kommer du videre til neste nivå som åpenbart er noen hakk vanskeligere.

Konklusjonen er at PicoPicoFighters er et veldig bra spill, det er gratis og har kvalitetene til de aller dyreste og beste spillene på iOS-plattformen. Spillet er veldig lite, (1,6 mb) så du vil aldri føle en trang til å slette det.

PicoPicoFighters er gratis (Free) på iTunes App Store.

10/10

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar