torsdag 30. juni 2011

Mr.Pizzaninja


Bildet er laget av: Tom-Sondre Albrigtsen

Mr.Ninja
er et veldig enkelt spill der du gjør to ting: tenker og trykker på skjermen. Spillet går ut på å treffe stygge skapninger mens du hopper fra sirkel til sirkel for å forbedre din combo. Det går kun ut på perfekt timing. Sirklene snurrer rundt i forskjellige hastigheter og det varier om de går fra venstre til høyre eller motsatt.

Normal mode er den minst kompliserte versjonen av Mr.Ninja. Du har uendelig tid på deg og spillet blir nesten ikke vanskeligere. Det kan bli veldig enkelt etter hvert. Utfordringen på normal mode er å opprettholde en god combo. Hvis du bommer har du et ekstra hopp i luften som kan berge poengsummen din, men du vil mest sannsynlig miste comboen. Normal mode er så ekstremt enkelt at hvem som helst kan være best i det bare de har tålmodighet nok.

Super Chain er den eneste versjonen du har tid på deg i Mr.Ninja. I modusen går spillet fortere, men du mister ikke comboen din når du bommer på en skapning. For å komme i Super Chain må du treffe en gul stjerne. Det handler om å komme seg fortest mulig frem, mens du tar flest mulig skapninger. Super Chain krever ferdigheter og litt flaks, så her hjelper ikke tålmodigheten deg.

Impossible er den klart vanskeligste versjonen av Mr.Ninja. Sirklene er mindre og du må ha helt perfekt timing hvis du skal klare å ta alle skapningene og fortsatt komme deg videre til neste sirkel. Impossible er for dem som er ekstremt god i Mr.Ninja. Du har også her evig tid + at du kan fange opp Super Chain-stjerner. Det er ikke sikkert at du treffer den neste sirkelen selv om du tar alle skapningene. Impossible går kun på ferdigheter. Heller ikke her kan du stole på tålmodigheten.

Konklusjonen er at Mr.Ninja er et helt greit spill som er verdt prisen. Spillet har et bra poengsystem som driver opplevelsen, men det er dårlig balansert mellom vanskelighetsgradene, og har et kjedelig design. I modusen Super Chain er det det tilfeldig genererte banedesignet som vil skille de beste spillerne. Derfor er spillet dårlig egnet for seriøse spillere. For meg var dette bare delvis et problem.

Mr.Ninja koster vanligvis 6 norske kroner på iTunes App store, men er for øyeblikket gratis.

6/10

Helge M. Albrigtsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar