onsdag 6. juli 2011

Legg deg tidlig


Bildet er laget av: Tom-Sondre Albrigtsen

Det elendige og overprisete spillet er en av app store sine største katastrofer.
Spillet kom på 29 norske kroner, dette er alt for dyrt. Dette er et åpenbart 6 kroners- eller gratis-spill. EA Sports har endelig kommet til fornuft og satt spillet på tilbud til 6 kroner, noe som neppe kommer til å vare.

Fight Night Champion er et boksespill hvor du spiller med gamle bokselegender som Mike Tyson, George Foreman, Muhammad Ali osv. Det går ut på å flytte fingeren din fra en side til en annen fra forskjellige vinkler slik at du kan slå motstanderen. Du kan også blokke og dukke unna slagene til motstanderen. Dette fungerer ikke fordi det er for mange kontrollmuligheter for et iOS-spill og at bokseren din ikke bestandig gjør som du vil. Dette gjør at spillets eneste egentlige salgspunkt er de "awesome" ringjentene.

I tillegg finnes det en modus (legacy) der du kan lage din egen bokser og trene han opp slik at han blir bedre en de beste. Dette kommer til å ta deg flere døgn, så jeg anbefaler deg å ikke gjøre det. Fight Night har også en helt ubrukelig og irriterende kommentator, så de fleste vil nok velge å spille uten lyd. Spillet har elendige animasjoner som ikke understreker kraften i slagene og måten boksere oppfører seg på. Dette vises veldig tydelig i reprisene og når motstanderen blir skadet.

Konklusjonen er at Fight Night Champion er et helt elendig spill ingen burde kjøpe. Dette skyldes de håpløse kontrollene, de elendige animasjonene, den ubrukelige kommentatoren og at spillet er altfor stort (385 mb). Spillet er rett og slett elendig.

Fight Night Champion kom til iTunes App Store for 29 norske kroner, men er på tilbud nå og koster 6 norske kroner.

1/10

Helge M. Albrigtsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar