torsdag 21. juli 2011

Vi blir angrepet!
Plants vs Zombies er et tower defence spill til både iOS-plattform og PC. Det går ut på å plante planter med forskjellige spesialiteter rett plass på en gressplen delt inn i ruter og rader for å hindre forskjellige typer zombier å gå inn i huset ditt og spise hjernen din. Heldigvis har du en gressklipper som klipper ned alle zombiene på den raden første gang en zombie kommer seg forbi den siste ruten du kan plante i. Mens du spiller kommer det zombier som plantene dine kan forsinke, skyte, fryse og mye mye mer. I noen perioder (wave) kommer det haugevis av zombier på en gang, men har du plassert plantene riktig skal ikke det være et problem.

Spillet byr på mange utfordringer og har mange forskjellige planter og zombier. Nesten hvert brett har en ny zombie og en ny plante. Plantene du får er beregnet for å stoppe eller drepe den nye zombien. Noen ganger får du ikke planten første gang du møter zombien, men en bane etterpå, men det skal ikke bli et problem. Hvis du trenger en ny plante kan du dra i shopen og kjøpe en for pengene du har klart å skaffe deg.

Konklusjonen
er at Plants vs Zombies er et bra spill som virkelig passer til iOS-plattformen. Spillet er ikke veldig stort, har et bra design og blir fort spennende og morsomt å spille for de som spiller det fordi det har veldig mye å by på. Det kommer også med oppdateringer ganske ofte for å ikke miste spillerne sine, og oppdateringene er bra. de har nå klart å putte inn alle modusene som var med i det da det kom til data + litt mer, og spillet er fremdeles ikke for stort. (46,1 mb)

Plants vs Zombies koster 21 norske kroner på iTunes app store.


8/10

Helge M. Albrigtsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar