torsdag 23. februar 2012

Slik ser du oss ikke igjen


WWW.SPILLBORRING.NO

En æra er over. En æra har begynt. Den 24. februar 2012 er det slutt for Spillborring slik du kjenner oss. Blogspot har vært en tro tjener, men tiden har kommet for å løfte blikket utover. Bloggformatet har sine naturlige begrensninger, og det er derfor det er slik en glede å presentere nye Spillborring, siden du leser mellom spillene.

WWW.SPILLBORRING.NO

Spillborring har i løpet av 2011 og 2012 befestet sin posisjon som Norges fremste kilde til spillsaker med unike vinklinger. Nye Spillborring gjør hele artikkelarkivet vårt tilgjengelig med enkle grep, i et format som er spesialtilpasset det vi driver med.

WWW.SPILLBORRING.NO

Det har vært mye jobbing, og i så henseende vil jeg sende store takk til Kent William Innholt, som har kodet det som uten tvil er Norges peneste interaktive spillmagasin, og Tom-Sondre Albrigtsen, som de siste dagene har gitt et hundretalls artikler liv gjennom å produsere treffende kollasjer.

WWW.SPILLBORRING.NO

Vi vil fortsette med daglige oppdateringer samtidig som vi utvikler siden videre, og jobber for tiden med å signere en rekke nye skribenter som kan tilby sine perspektiver på spill. Velkommen inn!

Spillborring kan følges på Twitter og Facebook.

WWW.SPILLBORRING.NO

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar